Over ons

Softwareshaker is opgericht met als doel om de bedrijfsadministratie efficiënter te laten verlopen. Wij helpen bedrijven om over te stappen van verouderde, niet goed gekoppelde, of losstaande systemen zoals Excel en Word, naar een deftig totaalplatform voor zowel kantoorpersoneel, werknemers buiten en binnen de werkplaats.
Onze diensten zijn gericht op bedrijven in diverse sectoren, waaronder infrastructuur, bouw, installatietechniek, schilders, schoonmaak en meer. Sinds 2022 zijn we een officiële partner van Robaws Cloud-ERP. Hiermee kunnen bedrijven zich  voorbereiden op de komende 15 jaar. Met Robaws bieden we een uitgebreid platform voor kantoorwerkzaamheden, inclusief klantbeheer, calculatie, offertes, projectmanagement, planning, facturatie, inkoop, voorraadbeheer en meer.

Sinds 2022 ontwikkelen we ook aanvullende applicaties rondom het Robaws platform, zoals bijvoorbeeld Tracking & Tracing, Digitale werkbonnen, websitekoppelingen en dashboards. Daarnaast hebben we een eigen leerplatform opgezet, de Softwareshaker School, om gebruikers snel vertrouwd te maken met onze applicaties. Softwareshaker School is een duurzame, efficiënte en effectieve manier om het succes van uw bedrijf te waarborgen.

Ben jij klaar voor een upgrade van de bedrijfsvoering?