Je zet een workflow op pauze door op het pauze-icoon te klikken, met de tooltip Workflow deactiveren. Om hem weer te starten klik je op het play-icoon Workflow activeren.
Pauzeren en deactiveren is in Robaws dezelfde handeling. Na het deactiveren verschijnt het play-icoon om de workflow weer te activeren.
Wil je een workflow helemaal verwijderen, doe dat dan niet in de workflow zelf. Selecteer in het overzicht van je workflows de workflow of workflows en klik op het verwijder-icoon.
Zo doe je het
- Open de workflow en klik op het pauze-icoon met de tooltip
Workflow deactiveren. - Klik om de workflow weer te starten op het play-icoon
Workflow activeren. - Ga naar het overzicht van je workflows via je naam rechtsboven en kies automation.
- Selecteer de workflow(s) die je wilt verwijderen en klik op het verwijder-icoon.
Uitlegvideo
Introductievideo automations
Bekijk de video in de SchoolVoor klanten van Softwareshaker: log in met je account van de Softwareshaker School.