Wat is het verschil tussen verwijderen en archiveren van een werkbon?

  • Vanaf Robaws Go

Met Verwijderen haal je een werkbon die je per ongeluk hebt aangemaakt uit de overzichten en telt hij niet meer mee in analyses. Met Archiveren verdwijnt de werkbon uit de overzichten, maar blijft hij gekoppeld aan facturen en orders en telt hij nog mee in analyses.

Gearchiveerde en verwijderde werkbonnen vind je terug via de geavanceerde filters in het overzicht.

Zie je de knoppen Verwijderen of Archiveren niet staan, dan heeft je gebruikersrol geen toestemming om werkbonnen te wijzigen of te verwijderen.

Zo doe je het

  1. Open de werkbon in de werkbonfiche.
  2. Klik bovenaan op Verwijderen of op Archiveren.
CONTACT

Staat je vraag er niet tussen?
Neem dan contact met ons op

We denken graag met je mee over Robaws, de werkbon app en de koppelingen met je andere software.

Neem contact op

Liever direct contact? Bel +31 (0)35 203 1866