Dat kan alleen voor de laatste import, en alleen in sommige gevallen; vraag de support of die nog teruggedraaid kan worden.
Enkel de laatste import kan worden teruggedraaid. Heb je ondertussen een nieuwe import gedaan, dan kan de vorige niet meer ongedaan gemaakt worden.
Bij het terugdraaien worden alle nieuw toegevoegde items verwijderd. Geüpdatete items blijven staan.
Is terugdraaien niet meer mogelijk, dan kan er soms nog een oplossing gevonden worden via een bulk update of automation.
Zo doe je het
- Neem contact op met de support om te vragen of de laatste import nog teruggedraaid kan worden.