Je voegt een gedeeld tabblad toe via Overzichten rechts in het overzichtsscherm. Daarna kun je ermee werken.
Wijzigingen die je daarna aan het toegevoegde tabblad doet, gelden alleen voor jou en niet voor andere gebruikers.
Zo doe je het
- Klik rechts in het overzichtsscherm op Overzichten.
- Selecteer het gedeelde tabblad dat je wilt toevoegen.
- Werk met het tabblad vanuit je eigen overzicht.