- Vanaf Robaws Pro
In het overzichtsscherm van de bestellingen vink je eerst de bestellingen aan en kies je daarna bovenaan de actieknop Verwijderen, Archiveren of Vergrendelen.
Zie je deze knoppen niet, dan heeft je gebruikersrol geen recht om bestellingen aan te passen of te verwijderen. Gearchiveerde en verwijderde bestellingen vind je terug via de geavanceerde filters in het overzicht.
Zo doe je het
- Ga naar het overzichtsscherm van de Bestellingen
- Vink de bestellingen aan waarmee je wilt werken
- Kies bovenaan de gewenste actieknop: Verwijderen, Archiveren of Vergrendelen