Je deelt een project via de actieknop delen bovenaan in het project; daarna selecteer je de gebruiker.
Een gedeeld project is alleen zichtbaar voor zover dat in de gebruikersrol van die gebruiker is toegestaan. Heeft de gebruiker bijvoorbeeld alleen toegang tot facturen en werkbonnen, dan ziet hij op dat project enkel die onderdelen.
Zo doe je het
- Open het project
- Klik bovenaan op de actieknop delen
- Selecteer de gebruiker met wie je het project wilt delen