Open het project, klik op het deel-icoon Delen bovenaan, voeg de collega toe via Gebruiker toevoegen en kies het recht lezen, wijzigen of verwijderen.
Het delen gebeurt per project. Het wordt direct opgeslagen, je hoeft dus niet op Opslaan te klikken. Per gebruiker kies je een recht: lezen, wijzigen of verwijderen.
De collega ziet alleen wat zijn gebruikersrol toelaat. Heeft die rol bijvoorbeeld geen toegang tot facturen, dan ziet hij die ook niet in het gedeelde project.
Verversen van het account van de collega toont het gedeelde project.
Zo doe je het
- Open het project dat je wilt delen.
- Klik bovenaan op het deel-icoon Delen.
- Klik op Gebruiker toevoegen en kies de collega.
- Kies het recht: lezen, wijzigen of verwijderen.
- Ververs de pagina in het account van de collega.
Uitlegvideo
Projectleider toegang geven tot projecten
Bekijk de video in de SchoolVoor klanten van Softwareshaker: log in met je account van de Softwareshaker School.