Je deactiveert een werknemer via de knop Deactiveren bij die werknemer op de pagina Workers, waarna het abonnement of de licentie bij de eerstvolgende verlengingsdatum wordt geannuleerd.
Het abonnement of de licentie van de werknemer wordt bij de eerstvolgende verlengingsdatum geannuleerd. Activaties en deactivaties worden vanavond om 12 uur verwerkt in je account.
Wil je iemand alleen tijdelijk geen toegang tot de app geven, dan gebruik je de knop voor app-toegang in plaats van deactiveren.
Zo doe je het
- Ga naar Workers in Workshaker.
- Zoek de werknemer op in de lijst met actieve werknemers.
- Klik op Deactiveren bij die werknemer.
4 min Bekijk de video in de School: Werknemers beheren
Uitlegvideo
Werknemers beheren
Bekijk de video in de SchoolVoor klanten van Softwareshaker: log in met je account van de Softwareshaker School.