Nee. De melding betekent niet dat je Robaws omgeving gehackt is.
De melding betekent dat de inloggegevens die je voor Robaws gebruikt, bekend zijn op internationale gelekte lijsten. Dat komt doordat eerdere datalekken bij andere grote websites zijn gebeurd. Als je hetzelfde wachtwoord nog op meerdere plaatsen gebruikt, loop je risico.
Zo doe je het
- Wijzig je Robaws-wachtwoord via je profiel.
- Controleer je opgeslagen wachtwoorden in Chrome via chrome://settings/passwords/check.