Een order verwijderen haalt een foutief aangemaakt order uit de overzichten. Archiveren haalt het order ook uit de overzichten, maar het blijft gekoppeld aan facturen, levernota's en andere documenten.
Een gearchiveerd order blijft gekoppeld aan andere documenten en telt nog mee in analyses. Een verwijderd order telt niet meer mee in analyses.
Ontbreken de knoppen Verwijderen, Archiveren of Vergrendelen op je orderfiche, dan heeft je gebruikersrol niet het recht om orders aan te passen of te verwijderen.
Zo doe je het
- Open de orderfiche
- Klik op Verwijderen bij een order dat per ongeluk is aangemaakt
- Klik op Archiveren bij een order dat gekoppeld moet blijven aan facturen of levernota's