Wat gebeurt er als ik een gebruiker toevoeg of verwijder?

Een nieuwe gebruiker wordt de dag na activering gefactureerd. Een gebruiker verwijderen zorgt pas vanaf de volgende licentievernieuwing voor een lagere factuur.

Robaws factureert automatisch: nieuwe gebruikers worden de dag na activering aangerekend. Als je een gebruiker verwijdert, wordt die vanaf de volgende licentievernieuwing niet meer aangerekend. Er is geen terugbetaling voor de resterende periode. Tot de volgende vernieuwing kun je die plaats op elk moment aan een nieuwe gebruiker toewijzen zonder extra factuur.

Zo doe je het

  1. Ga naar het profiel van de gebruiker
  2. Vink de schuifknop Robaws of Wappy uit om de gebruiker te verwijderen
  3. Om te vervangen: vink de schuifknop Robaws of Wappy bij de nieuwe gebruiker aan, na het uitvinken bij de oude gebruiker
CONTACT

Staat je vraag er niet tussen?
Neem dan contact met ons op

We denken graag met je mee over Robaws, de werkbon app en de koppelingen met je andere software.

Neem contact op

Liever direct contact? Bel +31 (0)35 203 1866