De artikelgroep verdwijnt, maar de artikelen en posten erin blijven bestaan en horen daarna niet meer bij een groep.
Het verwijderen van een artikelgroep is definitief. De onderliggende artikelen of posten worden niet verwijderd, alleen de koppeling met de groep vervalt.
Zo doe je het
- Selecteer de artikelgroep die je wilt verwijderen.
- Klik bovenaan op het vuilnisbakje.