Wat gebeurt er als ik de synchronisatie uitzet?

Er wordt nooit iets verwijderd uit Woub. De gegevens blijven staan met een disconnect-icoon.

Zo zie je dat ze niet meer worden bijgewerkt. Zet je de synchronisatie weer aan, dan verdwijnt het icoon en loopt alles weer mee.

Laatst bijgewerkt op · gecontroleerd op 5 november 2026

CONTACT

Staat je vraag er niet tussen?
Neem dan contact met ons op

We denken graag met je mee over Robaws, de werkbon app en de koppelingen met je andere software.

Neem contact op

Liever direct contact? Bel +31 (0)35 203 1866