Klik boven de offertelijnen op ... en kies Alle posten resetten om de laatste versie van de posten opnieuw op alle lijnen te zetten. Wil je dat voor enkele lijnen, vink die aan en kies Posten resetten in het menu van de selectie.
Dit werkt alleen in een offerte die niet vergrendeld of read-only is. Er worden enkel lijnen gereset die aan een post gekoppeld zijn; de post wordt opnieuw op de lijn gezet met de laatste versie uit je postenbibliotheek.
De eenheid van de lijn moet overeenkomen met die van de post, of met een alternatieve naam daarvan. Anders wordt de lijn overgeslagen en komt ze in een overzicht Resultaat.
Aanpassingen die je zelf op de lijn of in de onderbouw deed, kunnen verdwijnen. Controleer die dus vooraf.
Zo doe je het
- Klik in de offerte boven de lijnen op ... en kies Alle posten resetten.
- Wil je enkele lijnen resetten, vink de lijnen dan aan en kies Posten resetten in het menu van de selectie.
- Controleer het overzicht Resultaat als er lijnen niet konden worden gereset.