Je stelt de automatische opslag van offertes in via het veld sync (m) bij Instellingen > Offertes. Vul daar het aantal minuten in waarna de offerte vanzelf wordt bewaard.
De offerte wordt bewaard terwijl je op de pagina blijft, maar wijzigingen kunnen nog steeds verloren gaan als je de pagina sluit of verversst voordat ze zijn opgeslagen. Navigeer je naar een andere pagina, dan wordt de offerte ook opgeslagen.
Vul je 0 in, dan wordt de offerte niet automatisch opgeslagen.
Zo doe je het
- Ga naar Instellingen > Offertes
- Vul bij sync (m) het gewenste aantal minuten in
- Klik rechts onderaan op Activeer instellingen