Skip to content

Als bedrijven succesvol werken met Fleetshaker, Robaws en bijvoorbeeld Wappy, dan doe ik mijn werk goed

—Wouter Vermeulen, Softwareshaker en Fleetshaker

Met ingang van 1 juli 2023 versterkt Wouter Vermeulen het team van Softwareshaker en Fleetshaker. Met zijn unieke ervaring in huis kunnen we ons groeiende klantenbestand topservice blijven bieden. Wouters voornaamste taak is zorgen dat bedrijven goed uit de startblokken komen met bijvoorbeeld de software van Robaws en de werkbon-app Wappy. Maar Fleetshaker begint ook enorm te groeien, “en een goede indruk kun je maar één keer maken,” aldus Wouter. Daarna is het zaak ervoor te zorgen dat klanten er blijvend profijt uit halen. Samen met onze klanten software naar een hoger niveau tillen, hoe mooi is dat!

“Ik help bedrijven het héle proces door”

Steeds meer bedrijven in de groen, grond en infra ontdekken de kracht van wat Softwareshaker en Fleetshaker te bieden hebben. Zoals het gebruiksvriendelijke cloudplatform van Robaws voor calculatie, planning, aankoop, digitale werkbonnen, mandagenregister, orders en facturen. Je kunt er vrijwel intuïtief mee werken, wat voor veel gemak en plezier zorgt, zowel op kantoor als op de werkvloer en op locatie met de werkbon-app Wappy. Maar voor welke dienst van Softwareshaker of Fleetshaker een bedrijf ook kiest, alles staat of valt met een soepele introductie en ook daarna een goede begeleiding. Wouter Vermeulen zorgt ervoor dat de livegang goed verloopt en de gebruikers goed door het proces worden geloodst. “Een goede indruk kun je maar één keer maken. Ik help bedrijven het héle proces door.” Vanaf dat moment blijft Wouter het aanspreekpunt.

Arjan Vlieger: “Ik zocht een centrale middenvelder, die kort op de bal zit en het overzicht goed over het veld heeft. Die kwaliteiten heeft Wouter”

Naast een opleiding in technische bedrijfskunde die hij aan het volgen is, bouwde Wouter Vermeulen in de onderneming van zijn familie al veel ervaring op. Dit familiebedrijf is gespecialiseerd in grond- en sloopwerken, van casco-renovatie tot totaalsloop, met zo’n vijftien mensen in een flexibele schil. “Een paar jaar geleden waren we toe aan een nieuw softwarepakket. Door mijn ervaring met software en mijn studie was het logisch dat ik dat oppakte. Ik nodigde Softwareshaker uit, want: uniek in de sector, beschikt over veel ervaring met software in deze branche. En bovendien merkonafhankelijk. Arjan Vlieger kende diverse pakketten die ik aan het testen was, maar hij liep weg met een Robaws- en Wappy-knipoog die uiteindelijk de winnaar zou zijn. Vanaf dat punt is een zeer hechte band ontstaan tussen ons.”

Wat kunnen klanten van Softwareshaker en Fleetshaker van je verwachten?

Wouter: “Je haalt meer uit bijvoorbeeld Robaws door intensief contact. Dat wordt nu ook mijn rol. Als je klant wordt bij Softwareshaker of Fleetshaker, zorg ik ervoor dat een van je mensen de rol van projectverantwoordelijke krijgt. Om een vergelijking te maken: een Formule 1-stuur bedienen is enorm intuïtief, maar je kunt er pas alle uithalen na enige uitleg. En ook door gewoon aan de slag te gaan. Die rol heb ik nu op me genomen, dus gebruikers de handvatten geven om met het pakket te gaan werken.  Ik ben er om koudwatervrees weg te nemen. Gelukkig verdwijnt dat heel snel, want de software van onder meer Robaws en Wappy doet de rest. Vanaf die livegang blijf ik intensief betrokken bij de voortgang, want het is cruciaal dat je er als klant zo veel mogelijk uithaalt.”

Op welke manier kun je MKB-bedrijven sterker maken?

“Mijn ervaring is dat MKB-eigenaren harde werkers zijn. Maar juist omdat ze zo toegewijd zijn aan het werk zelf zijn ze onvoldoende up-to-date op softwaregebied. Wat ik meebreng is dat ik de sector ken als kantoorwerker maar ook als grondwerker buiten en dat ik de taal van de mensen op de werkvloer spreek. Ik snap wat ze nodig hebben. Ik heb veel teams op projecten aangestuurd, dus ik zie de valkuilen.”

Met die ervaring gaat Wouter zorgen dat bedrijven daadwerkelijk van dag tot dag Robaws en Wappy gebruiken en dat dat soepel verloopt. “Dat is noodzakelijk, want als je er goed mee werkt bespaar je als MKB-bedrijf gigantisch veel tijd en krijg je waardevol inzicht in je bedrijfsprocessen en -cijfers.”

 

Neem contact op