EEN WERELD WAARIN SOFTWARE VOOR JOU WERKT, NIET ANDERSOM

Werk je op papier, heb je verouderde
of niet goed gekoppelde software?

Bel Softwareshaker 

EENVOUD
IS ONZE
GOUDEN
REGEL

Met 15 jaar ervaring in de installatie, bouw en infrasector, geven we een merkonafhankelijk advies over software en apps. We streven ernaar om het management, werkvoorbereiders, planners, calculators, administratie en tot slot de bouwvakkers op de werkvloer te voorzien van de beste software. Daarbij is eenvoud onze gouden regel.

ben jij
klaar om...

1.

Met een softwarepartner te werken die waakt over jullie administratietijd, software en apps zodat jij kan focussen op jouw vak?

2.

Vaarwel zeggen tegen oude, logge, inefficiënt gekoppelde of zelfs software zonder visie?

3.

Uw bedrijf te gaan laten draaien als een geoliede machine zonder dat u zaken handmatig hoeft te doen of overtypen?

STEL JE VOOR...

Of je nu zelfstandig bent of een bouwbedrijf met 100 medewerkers: stel je voor dat je de juiste bedrijfssoftware hebt om met je vak een succesvol bedrijf te maken…
Mijn is Arjan Vlieger. Samen met mijn team helpen we om ondernemers in de brede bouwsector te focussen en het verkrijgen van echte waarde voor hun vakwerk.
01. Onafhankelijk
02. Ontzorgen van a tot z
03. Avond en zaterdag inzetbaar
04. Meedenken
05. Beste prijs

favoriete branches

We moeten allemaal keuzes maken, dat zorgt voor focus. Mijn keus is gevallen op vier segmenten. Dit zijn mijn favoriete branches om voor te werken, ook omdat hier hoofdzakelijk mijn kennis en expertise liggen. Binnen die branches is elke organisatie natuurlijk uniek, want je hebt je eigen mensen, processen, cultuur en stijl van werken. Ik streef ernaar daar de beste softwareaanbieder bij te leveren. Soms een puzzel, soms een makkie, altijd mijn uitdaging.

BOUW & MONTAGE

GROEN, GROND & INFRA

INSTALLATIE & PRODUCTIE

SERVICE & ONDERHOUD

zo maken we
een shake

Advies

Je krijgt een onafhankelijk advies op locatie

Implementatie

We richten de software op de juiste manier in

Koppelen

Indien nodig koppelen we software aan elkaar

Training

We zorgen dat medewerkers ermee kunnen werken

Nazorg

Samen evalueren we de software

Support

We blijven je contactpersoon

standaard
shakes

Mensen moeten nuttig werk verrichten. Wij werken alleen maar met softwarebedrijven die visie hebben, willen samenwerken met elkaar en waarvan het eenvoudig, innovatief en intuïtief in gebruik is.
Meest gekozen
Meest gekozen

Onze ingredienten

CRM

Relatiebeheer, taken,
tarieven

Offertes

Calculatie en meetstaat, marges, vorderingen, templates, online ondertekenen, analyses

Projecten

Budget, nacalculatie, bouwpartners, werkvoorbereiding, tarieven

Inkoop

Leverancierbeheer, bonussen, online bestellen, onderaannemers

Field service

Werkbonnen & formulieren, uren- en materiaalregistratie, foto’s, objecten, projectmedia

Formulieren

F-gassen, WKB, KAM

integraties

De techniek bewijst zich keer op keer dat werken met goede integraties er óók een voordeel behaald kan worden op het gebied van processen en functionele mogelijkheden. Hier moeten we echter wel kritisch zijn, want elke aanbieder is er weer één. Het softwarelandschap zit daarentegen vol met nieuwe start-ups waarvan de betrouwbaarheid nog niet bewezen is. Op aanvraag bekijken we deze leveranciers altijd nauwkeurig op de betrouwbaarheid, visie en testen het product.
Onze kennis op het gebied van integraties is van wereldklasse niveau. Zo hebben wij voor ERP software een aantal kant-en-klare integraties ontwikkelt. Dit met als doel om bedrijven nog meer inzicht te geven in de beschikbare data en de efficiency en effectiviteit van processen te verhogen.

Gerealiseerde shakes

Hier zie je een paar bedrijven die we met Softwareshaker hebben kunnen helpen. Elk bedrijf krijgt een passende oplossing op het gebied van hun processen en bijbehorende software. Vanaf oriëntatie, levering, implementatie tot en met nazorg en eventueel support. Wie weet sta jij hier binnenkort ook bij?

INTEGRATIES

→ Promoot nieuwe projecten in een handomdraai op je website

Voortaan is het een kleine moeite om nieuwe projecten op je WordPress-website te laten zien. In woord en in beeld, dankzij de door ons verzorgde integratie met Robaws. Met één druk op de knop kopieer je binnen een bestaand project teksten en foto’s automatisch naar de website van je bedrijf. Een eenvoudige integratie met grote gevolgen voor je zichtbaarheid:

Nieuwe projecten meteen zichtbaar voor bezoekers van je website

Makkelijk in gebruik

Afgelopen met tijdrovende en terugkerende aanpassingen aan je site

Je website oogt altijd actueel

Gunstig voor je zichtbaarheid in Google

wat kost zo'n shake?

Er is altijd een shake die bij jouw bedrijf past. En naast het leveren van de software verzorgen wij ook de volledige implementatie ervan en zorgen we dat je team er goed mee kan werken. Let op dat de licenties van gebruikers altijd bij de aanbieders rechtstreeks worden afgesloten. Wij kunnen dit compleet verzorgen.
tot 2 gebruikers
Inrichten & opleiden vanaf
€ 750
tot 10 gebruikers
Inrichten & opleiden vanaf
€ 1.999
tot 25 gebruikers
Inrichten & opleiden vanaf
€ 2.499
Vanaf 25 gebruikers
Inrichten & opleiden vanaf
Let’s talk

blog

contact